Læsetid: 1 min.

Oslopressen hård mod Jeg er Dina

8. marts 2002

»Skamløs kitsch« (Aftenposten) og »en styrtsø af flove banaliteter og effektmageri« (Dagens Næringsliv) er de mindre pæne udtryk, norske filmkritikere har hilst Ole Bornedals Jeg er Dina med. Oslopressen har bragt anmeldelser inden den officielle premiere i dag, og de er ikke særlig flatterende. Til gengæld kan provinsaviser som Avisa Nordland og Bergensavisen godt lide Bornedals 143 millioner dyre produktion, der er lavet for norske, svenske, danske, tyske og franske penge. Fredag d. 15. ds. får filmen dansk premiere.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu