Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

22. marts 2002

Jan Michaelsen
*Sammen med bl.a. holdkammeraten René Henriksen, har den danske midtbanespiller fra græske Panathinaikos bragt jubelscener til Athen. Klubben har netop kvalificeret sig til fortsat deltagelse i den mildt sagt indbringende Champions League.

Slagelse FH
*Den sjællandske håndboldklub måtte efter en lektion i moderne jysk tempo-håndbold erkende, at chancen for en slutspilsplads nu er flortynd. Men træner A. Andersen har dog lært, at man ikke altid skal række dommerne en finger.

Sisse Egeborg
*Den danske svømmepige stiller lørdag op til DM i kortbanesvømning. Det er der ikke umiddelbart noget usædvanligt i, men fr. Egeborg har altså klaret tidskravet i 200 meter brystsvøming, på trods af savnet af højre underarm.

Vandenbroucke
*Vi troede egentlig det var slut nu. Men det – med mellemrum – cyklende belgiske doping-fjols kørte onsdag ind i et hegn – i bil. Beruset. Nu kan han ikke engang selv køre til lægen efter mere epo.

Morten Olsen
*Danmarks VM-hold i fodbold er kommet ind i varmen. Så meget, at DBU nu, på vegne af landstræneren, har besluttet at klage officielt over at Danmark skal spille to ud af tre puljekampe i den bagende sydøst-asiatiske eftermiddagshede.Men det er vist noget tv bestemmer.

Eva Dyrberg
*Det går rigtig godt for den danske tennispige, efter hun er strøget op på Top 100-listen. Efter kvalifikationsrunde vandt hun torsdag i to sæt over listens nummer 37. Nu venter så Venus Williams.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her