Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

1. marts 2002

Pernilla Wiberg
*Den svenske skistjerne har nu endegyldigt sagt farvel til løjperne på konkurrenceplan. Det var efterhånden blevet for smertefuldt at komme ud af sengen om morgenen.

Kristian Pless
*Hertil og ikke længere, sagde sydafrikanske Wayne Ferreira til Danmarks bedste tennisspiller, ved ATP-turneringen i San José, i Californien. Det var i anden runde. Kenneth Carlsens dårlige skulder nåede heller ikke længere.

Nocko Jokovic
*Et af de mere urolige elementer i jysk topfodbold er efter fyringen i AGF i januar, på vej til udlandet. Hans advokat taler om, at der er »en god håndfuld konkrete klubber inde i billedet.«

Franck Vandenbroucke
*Et ægte sportsfjols. Det belgiske politi kom på uanmeldt besøg hos den belgiske topcyklist, og gik derfra med »illegale præstationsfremmende stoffer, deriblandt epo.« Rytterens blot tre måneder gamle kontrakt med Domo Farm-Frites er ikke overraskende termineret.

Silvio Berlusconi
*Den italienske ministerpræsident stopper som præsident for den italienske storklub AC Milan, efter at landets parlament torsdag vedtog et lovforslag om interessekonflikter. Alt tyder dog på, at han som forventet indsætter sin søn Piersilvio i præsidentstolen.

Milene Domingues
*Den brasilianske fodboldspiller har netop startet forårstræningen i den italienske Serie A (k)-klub Fiammamonza, op til sæsonstarten den 19. marts. Måske kan hun lære et par fikse driblinger af manden, når han ikke er skadet. Han hedder Ronaldo.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her