Læsetid: 1 min.

FOLK

11. april 2002


P. Nyrup Rasmussen
*En årsdag, som sosserne gerne vil glemme: Denne torsdag er det ti år siden, Poul Nyrup Rasmussen i Vejle væltede partiformand Svend Auken på en ekstra-
ordinær kongres i Socialdemokratiet. Stemmetallene var Nyrup 359 og Auken 187.

Bodil Nyboe Andersen
*Nationalbankdireektør Bodil Nyboe Andersen, som ifølge en dugfrisk opinionsundersøgelse er et af danskernes største forbilleder, taler i dag ved Realkreditrådets årsmøde.

Jytte Andersen
*Folketingsmedlem Jytte Andersen (S) står bag en forespørgsel i dag til kulturnedskæringsministeren om danske forfatteres fremtidige arbejds- og indkomstvilkår.

Carl Alstrup
*Måske siger det ikke den opvoksende ungdom så meget, men i dag er 125-årsdag for Carl Alstrups fødsel. Han var en af giganterne i dansk revys historie. Måske større end Osvald?

Timm Vladimir
*Komikeren Timm Vladimir køber i dag i sin egenskab af ’ambassadør’ for Børnehjælpsdagen det første lod i årets Lillebror Lotteri. Kunne de ikke kalde det noget andet – det minder om den der skrækkelige gummiost.

Mohammad VI
*Fredag er der fest i Marrakesh, når Marokkos Kong Mohammad VI gifter sig med en 24-årig datalog og professordatter.

Channe Nussbaum
*Sammen med harmonikaspilleren Øyvind Ougaard og violonisten Mette Smidl optræder klezmer-dronningen Channe Nussbaum i aften på Café Bartof på Frederiksberg. Det er jødisk – men det er ikke politisk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her