Læsetid: 1 min.

FOLK

10. april 2002

Peter Brixtofte
*Farum-borgmesteren er begyndt at cykle på arbejde. Ekstra Bladets dybdeborende medarbejder meddeler, at han tilbagelægger distancen fra hjemmet på fire minutter og 22 sekunder. Det svarer til en gennemsnitshastighed på 19,23 km i timen.

John Mogensen
*Det er i dag 25 år siden, sangeren John Mogensen døde. Men hans stemme og repertoire lever stadig i folkedybet. En jukebox på en bodega er ikke komplet uden mindst et par John Mogensen-numre. De holder!

Kurt Thorsen
*Entreprenør Thorsen skulle i forgårs have påbegyndt afsoningen af sin dom på seks år i Sdr. Omme Statsfængsel. Han kom dog ikke, og kilder i fængselsvæsenet oplyser, at han har fået en midlertidig, kortvarig udsættelse af sin indsættelse.

Anne-Grethe Foss
*Den administrerende direktør for det stormomsuste Ørestadsselskabet,
arkitekten og planlæggeren Anne-Grethe Foss, fylder i dag 60 år. Hun betegnes
som en fightertype – og det er der brug for i hendes job.

Bjarne Reuter
*Forfatteren Bjarne Reuter, som pt. er aktuel med bogen Barolo-kvartetten, er gæst i programmet ’Bestseller’ i aften på DR 2. Ifølge foromtalen kommer han bl. a. ind på ’chokket over regeringens kulturnedskæringer.’

Klaus Riskær
*I Paris genoptages i dag sagen mod den danske finansjonglør og eks-parlamentariker Klaus Riskær Pedersen. Han har efterhånden en del erfaring med retssystemet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her