Læsetid: 1 min.

FOLK

5. april 2002

Jan Mølby
*Dansk topfodbolds mest succesrige energispareprojekt, er i morgen på trænerbænken for 3. divisionsklubben Hull i England. Han kommer fra Kidderminster, som ligger i samme række.

Anne Mette Bredahl
*En af dansk sports helt store profiler, modtager i dag Dansk Blindesamfund og Pers Legat. 40.000 kr. lyder det på, så nu bliver der nok til nye ski til den blinde VM-, OL- og World Cup-vinder. Godt løbet.

Brian Nielsen
*Igen-igen, gør den store mand comeback i ringen, denne gang den 19. april. Samtidig dropper han sin VM-titel hos bokseforbundet IBC, et af mange, for i stedet at satse på en EM-kamp.

Stig Tøfting
*Alle haveejeres ønskedrøm var en af de ’heldige skadede’ der undgik sidste uges totale afklædning mod Irland. Nu melder han også afbud til den omstridte venskabskamp mod Israel i Parken den 17. april. Noget så banalt som en flænge i knoglen på ydersiden af foden.

Harry Egger
*Den østrigske skiløber har slået sin egen verdensrekord i hurtigløb. I sit specialdesignede aerodynamiske skitøj opnåede Egger en topfart på 248,28 kilometer i timen.
Sær sport.

Mette Vestergaard
*Håndboldpigernes anfører på landsplan bliver i FIF, trods rigtig gode jyske tilbud. Der er vist noget med en udenlandsk sponsor.

John Stampe
*Den bedste fodbolddommer der aldrig har fløjtet en kamp, er blevet fyret som træner i AGF. Assistenttræner Mark Rieper fulgte straks efter med en opsigelse. Ta’ jer dog sammen, ’GF.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her