Læsetid: 1 min.

FOLK

24. april 2002

Britney Spears
*Følgende stammer fra Informations interne debatforum: »Jeg læser i Jyllands-Posten, at Britney Spears er blevet tildelt årets Barbie Award i Tokyo. Hvorfor har vi ikke haft den historie? Hvor er ’Folk’ henne i denne sag?« Så er det vist på plads.

Helge Sander
*Den tidligere Herning-bykonge er nu videnskabsminister (ja, det passer!). Denne onsdag offentliggør han regeringens it- og telepolitiske redegørelse.

Johannes Rau
*Det behager Forbundsrepublikken Tysklands præsident, Johannes Rau, fra i dag at aflægge officielt besøg i vort land.

Bill Clinton
*Avisen Washington Post kan berette, at ekspræsident Clinton forleden bestilte kinesisk mad til levering hjemme, selv tog imod varerne og betalte kontant, inkl. 10 dollar i drikkepenge.

Stærke mænd
*Der afholdes europæiske mesterskaber i vægtløftning i Tyrkiet frem til 28. april. En sportsgren, der i underholdningsværdi ligger på linje med synkronsvømning og skiskydning.

Barbra Streisand
*Denne onsdag kan filmstjernen og sangeren Barbra Streisand fejre 60 års fødselsdag. Hun har aldrig været bange for at stikke sin markante næse frem.

Marlene Dietrich
*Ti år efter sin død bliver Die Dietrich nu æresborger i Berlin, hvor hun blev født i 1901. Hun hædres som »ambassadør for et demokratisk, frihedselskende og humant Tyskland.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her