Læsetid: 1 min.

FOLK

16. april 2002


Mogens Lykketoft
*Hans fhv. Excellence Mogens Lykketoft er blandt talerne ved en demonstration i eftermiddag på Rådhuspladsen i København mod den israelske politik i de palæstinensiske selvstyreområder.

Johannes Møllehave
*Så er der atter moro på Morskabmuseet Det Danske Revymuseum, hvor præsten og forfatteren Johannes Møllehave i eftermiddag kl. 16.00 bl.a. vil fortælle om Dronningemølle Revyerne.

Adolf Schickelgruber
*Kalejdoskop i København har denne tirsdag premiere på et stykke med titlen Hitlers barndom – en folkemorders opvækst. Det lyder opbyggeligt.

Ariel Sharon
*Palæstina Initiativet holder til formiddag et pressemøde i det internationale Pressecenter i København, hvor den belgiske advokat Luc Walleyn vil fortælle om bestræbelserne på at få den israelske leder Sharon stillet for en domstol.

Margrethe II
*Frem med de små Dannebrogsflag – denne tirsdag fylder Hendes Majestæt Dronningen 62 år. Vi gratulerer.

Brian Mikkelsen
*Kulturnedskæringsminister Brian Arthur Mikkelsen taler i dag ved et arrangement på Frihedsmuseet i anledning af, at foreningen Frihedskampens Veteraner fylder 50 år.

Elton John
*Singer/ songwriter Elton John har vidnet over for et udvalg i USA’s Kongres – han opfordrede USA til at bruge landets vældige ressourcer i den globale kamp mod aids. John var til lejligheden iført et konservativt, mørkt jakkesæt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her