Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

12. april 2002

Anette Hoffmann
*’På et tidspunkt verdens bedste venstrefløj’ sagde torsdag aften farvel til
håndbold på topplan. DM x fire, OL x to, EM x 2 og tre pokalmesterskaber. Oveni kommer så det løse.
Respekt.

Davor Suker
*Sammen med Prosinecki og Jarni stiller Schmeichels banemand op for Rumænien til kval-turningen til EM i fodbold. Kanske Morten Olsen sender bud efter Jens Jørn Berthelsen og Søren Lerby.

Alain Baxter
*Sneen er smeltet, men den dopingdømte engelske bronze-skiløber vil have sin OL-medalje retur. Ikke overraskende fastholder han sin uskyld, det var blot en næsespray, han havde brugt.

Abraham Olano
*Spanieren, der alligevel aldrig rigtig blev Indurains arvtager, vil i fjernsynet. Men spansk tv gider ikke transmittere fra Giro d’Italia, så Once (og iBanesto) har begge trukket deres hold.

Camilla Martin
*Håbet er lysegrønt, og de danske badmintonspillere med dronningen i spidsen er seedet til tre guldmedaljer ved EM i Malmø. Turneringen starter lørdag.

Værløse
*Landets førende basketball-hold lagde ikke fingrene imellem, da Bakken Bears blev sat på plads i DM-semifinalen. To sejre, og så var den finaleplads hjemme. Staklerne på den anden side af nettet kommer enten fra Sisu eller Aabyhøj.

David Beckham
*Det lykkedes ikke for La Coruñas Tristan at brække benet på det engelske boldgeni i sidste uge. Holdkammeraten Pedro Duscher havde mere held med sig i onsdagens kamp. Coruña tabte.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her