Læsetid: 1 min.

Young om Cobain

9. april 2002

I anledning af Neil Youngs nye album, Are You Passionate? fortæller han for første gang om april 1994, hvor den suicidale musiker Kurt Cobain efterlod sig et afskedsbrev afrundet af et Young-citat. Young forklarer, at han i dagene op til havde forsøgt at få kontakt til Cobain, fordi han fornemmede »at
Cobain var i problemer« – selvom de aldrig havde mødt hinanden: »Jeg var tilskyndet til at skabe kontakt. Først da han citerede min sang i selvmordsbrevet var forbindelsen der,« siger han til The Observer.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu