Læsetid: 1 min.

FOLK

28. maj 2002


Nr. 10
*Midtbanespilleren Ariel Ortega får det meget omtalte 10-tal på ryggen, når Argentina spiller ved VM. Det er konsekvensen af, at FIFA’s eksekutivkomitégik imod VM’s organisationskomité og afslog det argentinske fodboldforbunds ønske om at frede nummer 10 som en hyldest til Diego Maradona.

Lachlan Murdoch
*Tak, far! Mediemogulen Rupert Murdoch har indsat sønnen Lachlan (30 år) som udgiver af den Murdoch-ejede avis New York Post.

René Henriksen
*I en overskrift i Berlingske Tidendes sportssektion omtales den danske fodboldelegantier René Henriksen som »forsvarschefen«. Måske et lidt belastende tilnavn p.t.? Han lavede en fæl fejl i opvarmningskampen mod
Tunesien. Forhåbentlig den sidste i Korea/ Japan.

Anders Hansen
*Danskens vej til ros og magt går nu til dags bl.a. via 18 huller. I weekenden vandt 31-årige Anders Hansen The Volvo PGA Championship i England. Det er en yderst prestigerig sejr og hans første på den såkaldte European Tour.

Pedro Carmona
*Den colombianske regering har udstedt politisk asyl til Pedro Carmona, hovedpersonen bag det mislykkede kup mod Venezuelas præsident Hugo Chavez i april.

Sharon Stone
*Den amerikanske filmstjerne Sharon Stone har optrådt som auktionsleder ved en velgørenhedsauktion i Cannes. Hun fik Prins Albert af Monaco og modekongen Calvin Klein ud i en budkrig på en tennistime hos Pete Sampras. Prins Albert vandt med et bud på 50.000 dollar.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her