Læsetid: 1 min.

FOLK

14. maj 2002


Charles
*Prinsen af Wales kaster nu sin vægt bag modstanden mod en Dracula-temapark nær byen Sighisoara i Rumænien. HKH mener ifølge en erklæring, at landbrug og husflid vil give en mere bæredygtig fremtid for området.

Dan Quayle
*Den tidligere vicepræsident Dan Quayle (engang en af Folk-redaktionens absolutte favoritter) roser nu også tv-serien om heavy-stjernen Ozzy Osbournes privatliv. Trods de ofte bizarre indslag viser den sande familieværdier, udtaler mr. Quayle.

Fede danskere
*Vi bliver hastigt federe og federe, viser en ny undersøgelse fra Kræftens Bekæmpelse. Det er nu sådan, at 31 procent af danske mænd holder normalvægten, 43 pct. er overvægtige og 26 pct. er svært overvægtige. Så er spørgsmålet, hvad der er normalt, når kun 31 procent er det?

Svend Aage Jensby
*Vor forsvarsminister skal denne tirsdag deltage i et møde, hvor EU’s forsvarsministre møder kolleger fra de seks ansøgerlande. Helt rart at tale om noget andet end forsvarschef Hvidts afskedsreception til en afveksling.

Paraguayanere
*I hovedstaden Asuncion og over hele landet fejres i dag og i morgen Paraguays uafhængighedsdage. Landet blev selvstændigt i 1811.

Nicole Kidman
*En angivelig ’stalker’, som har fået et tilhold om at holde sig væk fra filmstjernen Nicole Kidman, kræver nu 200 mio. dollar i erstatning af hende for bagvaskelse. Manden, en Matthew Hooker, oplyser samtidig, at han stiller op til præsidentvalget i 2004.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her