Læsetid: 1 min.

FOLK

6. maj 2002

Peter Laugesen
*Victor B. Andersens Hæderslegat på 50 flasker champagne tilfalder i år den berømte digter. I en kommentar fra sit sommerhus i Rom udtaler Victor B. Andersen, at Laugesen er en fin digter og et godt menneske, »som aldrig er snublet i det tynde blæk«. Legatet vil blive uddelt på maskinfabrikantens 72 års fødselsdag i efteråret.

Cees Wiebes
*Den hollandske historiker og medforfatter til den nylige Srebrenica-rapport giver i morgen på Aarhus Universitet en præsentation af den 7.000 sider lange kulegravning. Forhåbentligt fokuserer han på afsnittet med konklusionerne.

Hugo Chavez
*Det var godt, at Venezuelas præsident overlevede
kupforsøget i april. For ellers ville han ikke have kunnet holde åbningstalen i Caracas i dag ved en international konference om social sikkerhed.

Øl-tørstige
*En del københavnske pressefolk vil nok holde fyraften lidt tidligt i dag: Danske Ølentusiaster holder kl. 15 på adressen Jernbanegade 7 et pressemøde om
Ølfestival 2002 og overrækker ved samme lejlighed årets ølpris.

Frankofone
*Der bliver ikke brug for tolkning til inferiøre sprog som engelsk, når repræsentanter for de fransktalende lande holder møder om miljø og bæredygtig udvikling i Tunis i dag.

Mogens Lykketoft
*Den tidligere udenrigsminister er igen blevet inviteret til et offentligt møde. I Internationalt Hus i Odense taler han i aften ud om »velsignelser og forbandelser ved samarbejdet med de radikale.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her