Læsetid: 1 min.

FOLK

25. maj 2002

Boris Jeltsin
*En tidligere medarbejder i Clinton-administrationen fortæller om en episode, hvor daværende præsident Jeltsin flakkede rundt i underbukser i beruset tilstand i den amerikanske regerings gæstehus, mens han råbte på pizza. Secret Service måtte tilkalde hans livvagter for at få ham bragt til ro.

Brigitte Bardot
*Den tidligere filmstjerne og sex-killing Brigitte Bardot får lørdag My Way Prisen i Wien for sin indsats for dyrs rettigheder.

George W. Bush
*Efter topmødet med Vladimir Putin skal præsident George W. Bush søndag til Frankrig, hvor han besøger invasionsområdet i Normandiet.

Isabell Kristensen
*Den dansk fødte modeskaber Isabell Kristensen har nu fået sit helt eget hyldestskrift i form af bogen Isabell, forfattet af Poul Arnedal og med fotos af Søren Rud. Læsningen bekræfter til fulde det gamle bonmot: Det er de
rige, der har pengene.

Løbere
*Lørdag løbes der marathonløb på Den kinesiske Mur. Den er rigeligt lang til de godt 42 kilometer. Og søndag afvikles Copenhagen Marathon for 23. gang.

Malene
*Lørdag holdes internationalt Melodi Grand Prix i Tallinn, Estland. Danmark er repræsenteret med sangen »Tell Me Who You Are«, foredraget af Malene.

Svend Åge Madsen
*Fortfatteren Svend Åge Madsen hædres lørdag med Limfjordens Litteraturpris 2002 i forbindelse med Limfjordsegnens Litteratur Samvirkes repræsentantskabsmøde.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her