Læsetid: 1 min.

FOLK

21. maj 2002


Ricky Martin
*Kongen af latin pop, Ricky Martin, er den senest tilmeldte optrædende til
en galla-koncert på Buck-ingham Palace 3. juni i an-ledning af Hendes Britanniske Majestæts 50 års jubilæum.

Chelsea Clinton
*Den tidligere first daughter fører sig frem sammen med det europæiske jet-set for tiden. Men der er også tid til alvorlige sysler – hun har skrevet efterord til bogen The Other Parent: The Inside Story of the Media’s Effect on Our Children af Stanford-professoren James Steyer.

Kugletrillere
*I Aalborg afvikles pt. Aalborg International, som er et led i European Bowling Tour.

Jimmy Stahr
*Radiomanden og den tidligere politiker Jimmy Stahr har på DR’s forlag udsendt en bog om Giro 413 – lytternes ønskeprogram på grammofon. Heri kan man bl.a. læse teksten til Gustav Winklers evigtflyvende hit »Hvide måge«.

Steven Spielberg
*Den amerikanske filminstruktør Steven Spielberg har med godt 30 års forsinkelse fået sin eksamen fra University of California at Long Beach. Han afbrød studierne i 1968 for at lave film.

Vaclav Havel
*Den tjekkiske præsident, Rolling Stones-fan og fhv. dissident Vaclav Havel har inviteret sin russiske kollega Vladimir Putin til NATO’s topmøde i Prag til efteråret. Det ventes, at Putin takker nej til invitationen.

Woody Allen
*Den snurrige, jazzelskende amerikanske instruktør spøger i Cannes med, at franskmændene anser ham for at være kunstner, fordi han går med stærke briller og laver film, der ikke tjener pengene hjem.

Sepp Blatter
*Enevældige fodboldpræsidenter gider ikke høre mere vrøvl. Nu har FIFA-bossen i en rapport afvist alle beskyldninger om magbrynde. I et følgebrev til medlemslandene skriver han: »FIFA-huset brænder i øjeblikket. Når De har læst disse dokumenter, vil De vide, hvem der strøg tændstikken.«

Mulder & Scully
*Så er det slut med sammensværgelsesteorierne og den fotogene paranoia. Sidste afsnit af Strengt Fortroligt kørte i weekenden over skærmen i USA. De fleste løse tråde blev samlet op, men mon ikke sandheden bliver ved at være derude?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her