Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

10. maj 2002

Sepp Blatter
*Den runde FIFA-præsident er mildt sagt i modvind, og nu kan han begynde at slå op i telefonbogen under dyre advokater. 11 medlemmer af FIFA's 24-mand store eksekutivkomité forbereder nemlig at trække ham i retten.

Jan Ullrich
*Telekoms stjernerytter fik som bekendt et par glas vin for meget forleden, og nedlagde et cykel(!)stativ med sin Porsche. Nu kalder træner Godefroot ham både uansvarlig og respektløs, efter Ullrichs afbud til Tour de France.

Danilo Arrietta
*AGF’s 15-årige stortalent, der sammenlignes med Michael Laudrup, har fået en fem-årig drømmekontrakt med den spanske storklub Valencia, efter en uges træningsophold i klubben. Danilo er chilensk flygtning, men venter på et dansk statsborgerskab.

Boris Schnuchel
*Til ikke ret manges overraskelse tryllede Kolding IF sig i håndboldfinalen, med en sikker 33-28 sejr over Virum-Sorgenfri i den anden semifinalekamp. Koldings
lokale nationalhelt Boris Schnuchel scorede de seks af målene.

Rubens Barichello
*Den brasilianske Formel 1-kører lever stadig lidt i skyggen af sin suveræne landsmand Ayrton Senna, men han kører godt nok til at Ferrari har forlænget hans kontrakt med to år. Så skulle pensionen også være sikret.

Eva Dyrberg
*Hertil og ikke længere. Den danske tennisspiller er færdig i både double- og singlerækkerne ved WTA Tour-turneringen Eurocard Ladies German Open, der spilles i Berlin i Tyskland. Men hun har ikke klaget over en dårlig skulder.

Dong Cup
*I DBU overvejer man at
give Dong Cup et nyt format, så storklubberne træder ind i turneringen noget før, og altid spiller på udebane mod lavere rangerende hold som f.eks. Skagen. Det skulle give større chance for sensationer. Statistik set.

Lars Jacobsen
*Den unge OB-forsvarsspiller Lars Jacobsen fik sin egen pokal med hjem fra Parken. Han stækkede FCK’s stjerneangriber Sibusiso Zuma så perfekt, at han blev kåret til årets pokalfighter. Næste år spiller han i Hamburger SV.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her