Læsetid: 1 min.

FOLK

12. juni 2002

Henning Carlsen
*Herværende dagblads tv-anmelder, filminstruktøren og forfatteren Henning Carlsen, bliver denne onsdag hyldet som Årets Frederiksberg-Kunstner 2002.

Bertel Haarder
*Minister Haarder stiller op til et pressemøde i eftermiddag med titlen ’Klædt på til formandskabet’. Imens fortsætter den internationale presse med at klæde hans regering af.

Dennis Kristensen
*Forbundet for Offentligt Ansatte holder denne onsdag reception for den nye forbundsformand, Dennis Kristensen.

Angelina Jolie
*Under et besøg i Ecuador som FN-goodwill-ambassadør siger filmstjernen Angelina Jolie, at hun aldrig har hørt mere grusomme beretniger end dem, colombianske flygtninge har at fortælle fra deres voldshærgede hjemland.

Rockere
*I Køge holdes i dag stormøde på Diskotek Ritz. Parlamentærer fra Hells Angels og Bandidos vil mødes med restauratører og politifolk for at søge at dæmme op for en række problemer i politikredsen.

Fogh Rasmussen
*Statsminister A. Fogh Rasmussen og hans hjerteven, den britanniske premierminister Blair, mødes denne dag i London.

Lise Nørgaard
*Moderen til Matador mmm. fylder 14. ds. 85 år. Den danske Publicistklub er på forkant og møder hende i dag på Hotel Prindsen i Roskilde til en lagkage og en snak.

Paul Hammerich
*I dag ville Paul Hammerich være fyldt 75 år. Få har formået at underholde danskerne mere kvalificeret, end han gjorde det. Tænk blot på At Tænke Sig i Politiken og Danmarkskrøniken på tv. Hammerich døde i 1992.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her