Læsetid: 1 min.

FOLK

8. juni 2002

Mike Tyson
*Lørdag møder Brian Nielsens overmand Lennox Lewis i en med spænding imødeset sværvægtskamp i Memphis, Tennessee. Bookmakerne tror på Lewis.

Preben Brandt
*Lørdag er det fem år siden, den daværende formand for regeringens Narkotikaråd, overlæge Preben Brandt, forudså, at hash ville blive legaliseret inden for fem år. Måske en idé for en liberal regering?

Jon Dahl Tomasson
*DBU hverken kan eller vil gøre noget for at få annulleret Jon Dal Tomassons gule kort fra Senegal-kampen. »Der vil aldrig kunne blive trukket gult kort tilbage, som beror på et dommerskøn, siger DBU’s generalsekretær, Jim Stjerne Hansen.

Askov
*På Askov Højskole holdes i dag Højskolernes Filmfestival. Festivalen er åben for alle højskoleelever på alle folkehøjskoler i Danmark i foråret 2002.

Kinesere
*Senegal og USA har stået for VM-fodboldslutrundens største overraskelser. Lørdag har Kina chancen for at overgå dem, når modstanderen hedder Brasilien.

Thorvald Aagaard
*Lørdag er 125-årsdagen for komponisten Thorvald Aagaards fødsel. Han skrev bl.a. melodien til »Jeg ser de bøgelyse øer.« Aagaard døde i 1937.

Åh Abe
*Muskelsvindfondens årlige udendørskoncerter ’Åh Abe’ for børn indledes i Århus. Lørdag spilles koncerten i Aalborg, den 15. juni i København og den 16. juni i Odense.

Flyvere
*Søndag er Flyvestation Værløse vært for et åbent hus-arrangement og en opvisning, hvor danske F 16-jagere vil udsætte stationen for et supponeret bombeangreb. Festlighederne der vil blive overvåget af Kronprins Frederik, bliver nok de sidste på stationen.

Dionne Warwick
*Sangeren Dionne Warwick er sluppet for videre tiltale i en sag om besiddelse af marijuana. Dommeren i retten i Miami stillede sig tilfreds med, at hun gennemgår et afvænningsprogram.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her