Læsetid: 1 min.

FOLK

6. juni 2002


Peter Salskov
*En skam, at Se og Hørs chefredaktør ikke tænkte sig om i forgårs. For han fortrød allerede i går, at hans blad i dag bringer en historie om en tragedie i fodboldlandsholdsspilleren Stig Tøftings barndom. Årsagen til redaktørens anger er, at Tøfting endnu ikke har fortalt sine mindreårige børn om begivenheden, hvilket Salskov mener, han burde have gjort.

Jan Heintze
*Spillere, trænere og ledere i den danske VM-trup reagerede onsdag kraftigt mod Se og Hør. Landsholdsanføreren oplæste en meddelelse, der understreger, at »(Tøfting-)artiklen betyder, at landsholdsspillerne ikke længere står til rådighed for Se og Hør, så længe det ledes af den nuværende chefredaktør.« Klar besked.

Venstreorienterede
*Det er i dag 25 år siden, det afsløredes, at Forsvarets Efterretningstjeneste ulovligt havde oprettet et kartotek over 60.000 venstreorienterede.

Kirkebrændere
*Mens vi er ved de runde tal: Fredag er det 10 år siden, Christiansborg Slotskirke nedbrændte efter at være antændt af nødraketter, der i dum- og kådhed blev affyret under pinsekarnevallet.

Rivaldo
*Den brasilianske fodboldstjerne blev den første spiller, der straffes for at ’filme’ under en kamp. FIFA meddelte onsdag, at den stenrige fodboldspiller skal betale 58.000 kr. i bøde for på teatralsk vis at være faldet til jorden, da Tyrkiets Hakan Unsal lossede bolden hen på hans brystkasse, mens spillet var neutraliseret. Rivaldo slap for karantæne, men kan utvivlsomt se frem til flere roller i amerikanske C-film.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her