Læsetid: 1 min.

FOLK

4. juni 2002


James Sampson
*Danmarks Radio holder denne tirsdag pressemøde om en ny omgang ’Stjerne for en aften’. Sidst var vinderen James Sampson, som har holdt mere end en aften.

Brian Mikkelsen
*Den konservative kulturafviklingsminister Brian Arthur Mikkelsen (som i sin KU-tid ifølge Berlingske Tidende gik under tilnavnet ’Den røde Kalif’) er i dag gæst i Den danske Publicistklub. Emnet er det brede medieforlig, der udeblev i går.

Fødselarer
*Det er Store Fødselsdag i og omkring Information. Litterat Torben Brostrøm og
tv-anmelder Henning Carlsen fylder begge 75 år i dag. Og som nævnt i går er der 15-17 reception på avisen for ansvarshavende chefredaktør Jørgen Steen Nielsen, som bliver 25 år mindre.

Trier og Brüel
*Hold på hat og briller – de splittergale økologiske jordbrugere Rebecca Brüel og Troels Trier præsenterer i dag en ny cd, Biler på Mars.

Chelsea Clinton
'To britiske tabloidaviser har bragt billeder, der skal vise den fhv. first daughter, forladende en natklub i London i beruset tilstand. Ak, ja.

Danskere
*Først sagde Ekstra Bladet ’Huruguay’ og nu melder B.T.’s spiseseddel ’Hele verden jubler over Danmark’.
Anledningen er den danske VM-sejr over Uruguay i lørdags. Hele verden?

Elizabeth II
*Som led i festlighederne omkring kroningsjubilæet deltager Hendes Britanniske Majestæt i dag i en stort anlagt gudstjeneste i St. Paul’s Cathedral, hvor hun vil takke sine trofaste undersåtter.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her