Læsetid: 1 min.

FOLK

3. juni 2002

Brian Mikkelsen
*Berlingske Tidende holder denne mandag en høring i Pilestræde under den nys aktualiserede titel »Har Danmark en kulturpolitik?« Og så hedder kulturministeren i øvrigt Brian Mikkelsen, ikke Brian Nielsen, som kulturredaktionen kom til at skrive forleden.

Togfolk
*Nu er der ikke så længe, til det er alvor med den københavnske mini-metro. Derfor holdes der i dag to store beredskabsøvelser under den amagerkanske jord.

Sylvester Stallone
*’Sly’ Stallone er blevet far for femte gang. Det er hans tredje barn med den nuværende hustru, Jennifer Flavin. Det blev en pige, som er navngivet Scarlet Rose.

Svend Aage Jensby
*Efter nedkæmpelsen af forsvarschefen – som pikant nok skal tale ved et af regeringspartneren De Konservatives grundlovsmøder
på onsdag – er vor forsvarsminister i dag i samråd
om blandt andetThule-radaren.

Smuglere
*Vi kender begrebet »grov vold« , men »groft smugleri«? Det er fire mænd imidlertid tiltalt for i Østre Landsret i dag. Så drejer det sig også om over tre millioner smøger.

Hans Hedtoft
*I dag kommer en ny bog om Danmarks Titanic, M/S Hans Hedtoft, der sank i 1959. Forfatteren er Thomas Rockwell. Katastrofen kostede 95 menneskeliv.

Jørgen Steen Nielsen
*Informations ansvars-havende chefredaktør fylder tirsdag 50 år. VM-storskærmen i bladhusets mødelokale vil midlertidigt gå i sort, mens den runde dag markeres med en reception mellem 15 og 17.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu