Læsetid: 1 min.

FOLK

24. juni 2002

Charles
*Prinsen af Wales hygger sig med akvarelmaleri. To samlere, der havde betalt omkring 240.000 kroner for værker angiveligt fra hans hånd, får nu pengene tilbage. Det var falsknerier.

Larry Ellison
*En af it-verdenens tunge drenge, Oracle-grundlæggeren Larry Ellison, er i København i forbindelse med teknologikonferencen Oracle Open World.

Fodboldfans
*Der venter endnu en dag med svære abstinenser for verdens fodboldfreaks. Der er ingen kampe ved VM, hvor der hviles inden semifinalerne. Her på bladet fornægter den gamle forkærlighed for Brasilien sig ikke.

Mike Fleetwood
*Endnu en af rockens gamle drenge runder det skarpe hjørne, når medstifteren af bandet Fleetwood Mac, Mick Fleetwood, denne mandag fylder 60 år.

Hestefolk
*Galopsportens venner skal tidligt op denne mandag, når Klampenborg Galopbane holder morgengalop kl. 7.00. Har Henrik Leth mon stemme så tidligt? Og hvad skal der blive af galoppen den dag, hans speakerstemme endeligt forstummer?

Steven Bing
*Hollywood-produceren Steven Bing, som hårdnakket har benægtet at være far til Elizabeth Hurleys barn, hænger nok på værdigheden. En DNA-test peger på ham som det fædrende ophav.

Andrew Lloyd Webber
*Musicalens store mester har haft premiere på et nyt værk med titlen Bombay Dreams. Det er en hyldest til den enorme indiske filmindustri, bedre kendt som Bollywood.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her