Læsetid: 1 min.

Lys over arkæologien

17. juni 2002

*Professor i klassisk arkæologi Jens Erik Skydsgaard hyldes kort efter sin 70-årsdag af venner og kolleger med et festskrift, der viser bredden i dansk forskning i den klassiske oldtid. Titlen er besværgende: Ancient History Matters ( = oldtidskundskab er vigtig!), nok et ord at lægge sig på sinde i nødens stund. Et par af bogens artikler omhandler kunsten at tage varsler, andre græsk og romersk landbrug og byplanlægning, militær taktik og tre små bjørne i Ny Carlsberg Glyptoteks gemmer har fået deres historie fortalt. Udgivelsen indgår i skrifter fra Det Danske Institut i Rom.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her