Læsetid: 1 min.

Paparazzi-fotografiets mester

18. juni 2002

En af paparazzi-fotografiets store mestre, amerikaneren Ron Galella, udkommer nu i bogform. Galella har siden 60’erne fotograferet amerikanske kunst-, film- og rockstjerner, når de ikke ventede det – Sean Penn, der slår ud efter en fotograf, Burt Reynolds, der en vindblæst dag holder på toupéen, Steve McQueen, der drikker kaffe eller en hotdog-spisende Andy Warhol (foto). Han har et særligt talent ikke blot for det nyfigent afslørende, men også for den uventede, men rammende situation.
Steven Bluttal (ed.): The Photographs of Ron Galella 1960-1990.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her