Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

7. juni 2002

Kjersti Grini
*Der er andet end fodbold her i livet. Sportsfolk-redaktionen har ledt med mikroskopet og kan oplyse, at Ikast/ Bording har fundet en rumænsk håndboldreserve for den formidable norske korsbåndsskade. Hun hedder Narcia Paunika, er 1,85 høj og har spillet 55 landskampe.

Anne-Mette Rasmussen
*Statsministerfruen kommer ikke til Bornholm i denne omgang. Sammen med manden skulle hun ha’ overvåget åbningen af DGI’s Landsstævne 2002 i Rønne i slutningen af måneden, men han har meldt afbud. Noget med EU. I stedet sender han kulturministeren. Måske havde bornholmerne så hellere været helt fri.

Coffi Codija
*Benins dømmende bidrag til VM skal, på trods af tyrkiske protester, passe fløjten i kampen mellem halvmånelandet og Costa Rica på søndag. Benin har end ikke en national fodboldliga, og tyrkerne er endnu ikke kommet sig over dommer Kim Young-Joos’ præstation i deres kamp mod Brasilien.

Costa & Donovan
*Der blev skrevet fodboldhistorie, da USA onsdag besejrede Portugal med 3-2. For første gang i VM’s historie blev der lavet to selvmål i samme kamp. Portugiseren Jorge Costa og amerikaneren Landon Donovan har ikke udtrykt ønske om særlig opmærksomhed i anledning af begivenheden.

Piotr Przydzial
*Vandenbruckes polske soulmate og mulig diskvalificeret vinder af årets Fredsløb, udelukket af samme sidste år for for høj hæmatokritværdi – inden løbet startede overhovedet – har muligvis også kørt på andet end sort kaffe og albyler i CSC Classic i Danmark i år. Hans pose med medicinaffald, bl.a. epo, blev efterladt i en grøftekant.

Serena Williams
*Finalen i French Open i tennis bliver et opgør mellem de amerikanske søstre Serena og Venus Williams. Først gjorde tredjeseedede Serena (billedet) det af med den forsvarende mester Jennifer Capriati, hvorefter storesøster Venus slog Clarisa Fernandez fra Argentina.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu