Læsetid: 1 min.

’The Wake’ i New York

6. juni 2002


Kunstnerne Michael Kvium og Christian Lemmerz’ megalomane video-installation The Wake, der bygger frit på James Joyces uforståelige klassiker Finnegans Wake, vises for tiden i DCA Gallery, New York, og får glimrende anmeldelser. »Surrealistisk, barok, ekstrem – en montage af så skamløst drømmeagtige excesser, at det er svært ikke at blive fængslet,« skriver The New York Times, som også mener, at The Wake kunne gå hen og få kult-status i kunstkredse. Og franske Le Figaro mener endog, at værket giver beskueren mulighed for at ryste af frygt og bæven!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her