Læsetid: 1 min.

Amerikansk kritik af udansk Ørestad

30. juli 2002

I seneste nummer af Arkitekten udsættes Ørestaden for kritik i anledning af Metroens snarlige åbning. Denne gang er det to amerikanske byplan-professorer, Matthew Toth og Peter Bosselmann, der gentager, hvad danske og udenlandske eksperter har sagt siden Loven om Ørestaden blev vedtaget; bydelen er for funktionsopdelt, bygningerne for store, og veje og pladser for vindblæste og golde. De undrer sig især over, at det kunne ske i Danmark, der er et internationalt forbillede indenfor byplanlægning, når det gælder ’livet mellem husene’. Ørestadsselskabets direktør, Anne-Grethe Foss, afviser kritikken. Mere herom: www.information.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her