Læsetid: 1 min.

FOLK

31. juli 2002


Monique Moullé-Zetterström
*Hele Danmarks fru Mobiltelefon måtte i går udøve damage control, da hun efter flere avisforlydender følte sig kaldet til på et hasteindkaldt pressemøde at fremme forståelsen ved at dementere, at ’hendes’ firma Orange skulle have alarmerende røde tal på bundlinjen. Det er fordi, telebranchen er så investeringstung, sagde hun.

Lance Armstrong
*Konkurrenterne kunne ikke indhente manden i gult under sommerens Tour de France, men nu prøver de franske skattemyndigheder, om de har mere held med sig. Armstrong har tidligere haft adresse i Nice, og der mener skattefar, at han skylder
penge.

Johan Garde
*Den forhenværende ankechef og flittige debattør Johan Garde har rund dag i dag – han fylder 80 år.

Mel Gibson
*I sin seneste film Signs spiller Mel Gibson en tidligere præst, som har forkastet Gud og nu opdager tegn på en kommende invasion fra rummet. Far out.

Pia Kjærsgaard m.fl.
*Struttende af selvtillid holder Pia Kjærsgaard og hendes hird af folkepartister fra i dag sommergruppemøde på solskinsøen Bornholm.

Philharmonikere
*Israels Symfoniorkester har opgivet en planlagt turné til USA, fordi ingen amerikanske forsikringsselskaber ville tegne forsikring på turen under de herskende omstændigheder.

Kjeld Jørgensen
*Danske Bank holder idag reception for viceordførende koncerndirektør Kjeld Jørgensen, som går på pension. Pudsig titel: Er det ham, der taler, når den ordførende Peter Straarup holder mund?

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu