Læsetid: 1 min.

FOLK

16. juli 2002


El Hadji Diouf
*Det er skiftedag efter VM i fodbold. Blandt dem, der skal prøve ny trøje, er Senegals enmandshær, angriberen El Hadji Diouf.
Han skifter fra franske Lens til Liverpool.

Hans Toft
*Gentoftes konservative borgmester Hans Toft afslører i dag et 50 kvadratmeter stort maleri med titlen ’Fisk i fisk.’ Det skal pryde facaden på Danmarks Akvarium i Charlottenlund.

Håndboldspillere
*De europæiske mesterskaber i strandhåndbold afvikles i den spanske by Cadiz frem til 21. ds.

Jacques Chirac
*De franskes præsident er ikke mere medtaget af Bastille-dagens amatøragtige attentatforsøg, end at han i dag kan byde velkommen til sin tjekkiske kollega Vaclav Havel.

Cyklister
*Efter mandagens strabadserende enkeltstart får rytterne i Tour de France (og tv-seerne) i dag en hårdt tiltrængt hviledag. Og så begynder det ellers at gå opad.

Alan Greenspan
*Midt i en nervøs og turbulent tid på verdens aktiemarkeder holder den amerikanske centralbankchef Alan Greenspan i dag en tale, som der nok skal være interesse omkring.

Jytte Borberg
*Forfatteren Jytte Borberg fylder denne tirsdag 85 år. Hun debuterede i 1968 med en novellesamling og fik sit folkelige gennembrud med Eline Bessers læretid fra 1976. Siden 1979 har hun boet i Fjaltring ved Vesterhavet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her