Læsetid: 1 min.

FOLK

15. juli 2002


Göran Persson
*Den svenske statsminister skal i dag i London mødes med kollegaen Tony Blair. På dagsordenen står de to landes kommende folkeafstemninger om euro.

John Walker Lindh
*Denne mandag er der i byen Alexandria høring i sagen mod amerikaneren John Walker Lindh, som kæmpede på talebanernes side i Afghanistan.

Bruce Springsteen
*Sammen med The E Street Band starter Bossen en stor tourné i august i East Rutherford, New Jersey. Den vil bringe ham og bandet til 39 byer i USA og syv i Europa.

Chr. Hvidt
*Den tidligere forsvarschef, som nu nyder et let fremskyndet otium, kan i dag fejre sin 60 års fødseldag. Forsvarsminister Jensby er næppe på gæstelisten.

Bülow og Rasmussen
*Dette års Ben Websterpris går til altsaxofonisten Christina von Bülow og basssisten Hugo Rasmussen. Den uddeles i forbindelse med jazzfestivalen i Århus, hvor overrækkelsen sker i Ridehuset i dag.

Rolling Stones
*I anledning af rullestenenes 40 års jubilæum citerer Berlingske Tidende det daværende gruppemedlem Brian Jones for følgende udtalelse fra 1965: »Ingen af os tror, vi skal lalle rundt på scenen som 30-årige.«

A. Fogh Rasmussen
*Han får da optjent nogle bonuspoint: denne mandag er statsminister Rasmussen i Frankrig, hvor han bl.a. skal mødes med præsident Jacques Chirac – manden med de sunde spisevaner. I Paris kan han løbe ind i den tyske kanslerkandidat Edmund Stoiber, som også er på visit.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her