Læsetid: 1 min.

FOLK

8. juli 2002


Anders Fogh Rasmussen
*Under valgkampen harcellerede Fogh Rasmussen en del over, at den anden Rasmussen bevægede sig meget på bonede gulve i udlandet. Selv holder han sig ikke tilbage – i dag er han til møde i Tokyo.

BZ’ere
*Denne mandag indledes BZ-BY 2002, hvor aktivister under sloganet »bz din by – befri dit liv« vil prøve at gøre sommeren broget for politi og borgerskab.

Mariann Fischer Boel
*Fødevareministeren er på turné til EU- og ansøger-lande. Den slutter med et pressemøde på den danske Berlin-ambassade i dag.

Lasse Spang Olsen
*Pressen kan i dag se instruktør Lasse Spang Olsens film Gamle mænd i nye biler. Den er en slags kronologisk forløber til I Kina spiser de hunde – og plottet lyder mindst lige så syret.

Kjeld Olesen
*På Ritzaus dagsliste kan man læse, at styrmand Kjeld Olesen i dag fylder 70 år. Ikke alle styrmænd får deres fødselsdag annonceret på den liste, så vi formoder, at det drejer sig om manden, der var udenrigsminister, før han hoppede af.

Kofi Annan
*Det såkaldte verdenssamfunds titulære førstemand deltager denne dag i åbningen af det stiftende topmøde i den afrikanske union. Det foregår i Durban, Sydafrika.

Winnie Mandela
*Ved retten i Pretoria, Syd-afrika, starter i dag en sag
om bedrageri og tyveri. Den anklagede er eks-præsident Nelson Mandelas ekshustru Winnie Madikileza-Mandela.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her