Læsetid: 1 min.

FOLK

6. juli 2002

Romano Prodi
*Man kan jo ikke køre i rutschebane og dandere den i København hele tiden, så denne lørdag drager EU-Kommissionens formand Romano Prodi til vigtige møder i Singapore.

Andrejs Pumpurs
*Lørdag er 100-årsdagen for den lettiske nationalskjald Andrejs Pumpurs’ død. Han skrev det store epos om Bjørnedræberen. Hovedpersonen blev dræbt af den sorte ridder, men skulle som en anden Holger Danske rejse sig, når Letland er i fare.

Spyttere
*I byen Eau Claire, Wisconsin, afvikles denne weekend de åbne nationale mesterskaber i kirsebærsten-spytning.

Flyvende musikere
*For yndere af kæk militærmusik er stedet denne lørdag Kastellet i København, hvor United States Air Force Band giver koncert kl. 14.00. En solid gang messingsuppe kan påregnes.

Mads Stage
*Hans tegninger pryder alt fra thekrus over postkort til vinetiketter. Lørdag fylder den folkekære tegner Mads Stage 80 år.

Michael Jackson
*Superstjernen har mange talenter, men fodbold er ikke bladnt dem. Alligevel er han blevet udnævt til æresdirektør i den engelske tredjedivisionsklub Exeter City med ret til at deltage i klubbens beslutninger.

Janet Leigh
*Blandt lørdagens fødselarer finder vi den amerikanske filmskuespiller Janet
Leigh. Hun fylder 75 år. Janet Leigh, der har danske aner, blev på uforglemmelig vis dræbt cirka tre kvarter inde i Hitchcock -klassikeren Psycho fra 1961.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu