Læsetid: 1 min.

FOLK

3. juli 2002


Lene Espersen
*Justitsminister Lene Espersen holder i dag pressemøde i Det internationale Pressecenter i København i anledning af EU-formandskabet. Måske hun vil fremvise nogle bure?

Tom Sawyer
*I dag starter Tom Sawyer Days i Hannibal, USA. Mark Twains elskede figur fejres blandt andet med amerikanske mesterskaber i plankeværksmaleri.

Festivalister
*Så drager den forhåbentlig udsovede karavane af ungdommar mod Ringe, hvor Midtfynsfestivalen starter i dag. Den varer til d. 7. juli.

Viggo Rivad
*Fotografernes fotograf, den gamle mester og fhv. deltidstaxachauffør Viggo Rivad, kan denne onsdag fejre 80 års fødselsdag. Respekt!

Ordenshåndhævere
*Politiforbundet markerer i dag sit 100 års jubilæum med en reception i egne lokaler på H.C. Andersens Boulevard i København. Lad hellere bilen stå!

Anders Fogh Rasmussen
*Europas præsident, A. Fogh Rasmussen, kommer i dag sammen med det øvrige formandskab til Europaparlamentet i Strasbourg for at præsentere det næste halve års program.

Arne Treholt
*Denne dag for ti år siden blev den norske diplomat og fremtrædende socialdemokrat Arne Treholt benådet efter at have afsonet en del af sin dom for spionage til fordel for det daværende Sovjetunionen. Selv mente han blot at have gjort en privat og uautoriseret indsats for verdensfreden.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her