Læsetid: 1 min.

FOLK

27. juli 2002


Niels Eilschou Holm
*Blandt søndagens fødselarer finder vi den tidligere ombudsmand, kabinets-sekretær, kammerherre, dr.jur. Niels Eilschou Holm, som fylder 65 år. Hvad ønsker han sig mon – noget til knaphullet?

Ted Kekatos
*Den amerikanske systemadministrator Ted Kekatos foreslår, at sidste fredag i juli gøres til Systemadministratorernes Dag. Han opfordrer til at vise taknemmelighed, anerkendelse og værdsættelse af systemadministratoren i det mindste denne ene dag om året. Ved en systemfejl bringer vi denne nyhed en dag for sent.

Charlie Chaplin
*Amerikansk uvilje mod Chaplin, som man betragtede som »rød«, var en stærkt medvirkende årsag til, at han først sent blev adlet af den britiske dronning, viser dokumenter, som nu er blevet frigivet.

Peruanere
*Det sydamerikanske land Peru kan søndag fejre sin uafhængighedsdag. Vi iler med at gratulere.

Zlips m.fl.
*Lørdag er der finale i de svenske mesterskaber for danseorkestre. Det foregår i byen Sunne, og finalisterne er: Zlips, Svänzons og Tonight.

Dronning Silvia
*Den lidt forsinkede nyhed om svenskedronningens fædrene ophavs fortid
som medlem af nazistpartiet i Tyskland har nu også nået International Herald Tribune. Her citeres dronningen for følgende: »Min far følte sig bekymret og magtesløs under det nazistiske regime.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her