Læsetid: 1 min.

FOLK

2. juli 2002

V.G. d’Estaing
*Alle mulige pinger render os på dørene i dette halvår. I dag er det den tidligere franske præsident og nuværende formand for EU-Konventet, Valéry Giscard d’Estaing, som er i København for at mødes med Folketingets Europaudvalg.

Per Stig Møller
*Hans Excellence Udenrigsministeren aflægger officielt besøg i USA, hvor han i morgen skal møde kollega Colin Powell om bord på skoleskibet Danmark, som også er på USA-besøg.

Pierre Cardin
*I dag fylder den franske modeskaber Pierre Cardin 80 år. Han var en af hovedmændene bag New Look, mens han arbejdede for Dior. Cardin fik sit eget modehus i 1952.

Margrethe og Henrik
*På parrets sommerturné er Hendes Majestæt og Prinsen denne tirsdag nået til Nibe. I aften er der reception på kongeskibet Dannebrog, som ligger ved kaj i Aalborg.

Frank Sinatra
*I levende live var ’Ol’ Blue Eyes’ ikke ubetinget populær i hjembyen Hoboken, New Jersey. Men nu skal byens hovedpostkontor opkaldes efter ham.

Akihito
*Den japanske kejser Akihito er i dag vært for en frokost med Sydkoreas præsident Kim Dae-jung. De skal måske evaluere de to landes fælles værtskab for de just overståede verdensmesterskaber i fodbold.

Vladimir Nabokov
*Denne dag for 25 år siden døde forfatteren Vladimir Nabokov. Hans eftermæle handler lovlig meget om den skandaleomblæste roman Lolita.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her