Læsetid: 1 min.

FOLK

24. juli 2002


Margaret Thatcher
*I dag starter i London retssagen mod den skurk, der står tiltalt for at have hugget hovedet af en statue af Jernladyen. Her kan kun blive tale om lovens strengeste straf.

Carsten Jensen
*Selv en mand, der har set verden begynde, må bøje sig for årenes gang: denne onsdag fylder forfatter, skribent og adjungeret professor Carsten Jensen 50 år.

Pernille Rosenkrantz-Theil
*Det forlyder, at det unge håb fra Enhedslisten alvorligt overvejer at flytte fra sit kollektiv til tosomhed. Barrikaderne falder – én efter én.

Svend Asmussen
*’Evig ung’ er et misbrugt begreb, men det synes rimeligt at anvende om violinisten Svend Asmussen, som spiller på jazzfestivalen i Havnsø ved Sejrøbugten.

Soldater
*Denne onsdag indleder USA’s væbnede styrker historiens største militær-øvelse. Den har kodenavnet ’Millenium Challenge 2002.’

Alexandre Dumas
*Han skrev for drengerøve, længe før begrebet blev opfundet. I dag er 200-årsdagen for Alexandre Dumas’ fødsel. Vi behøver blot sige De tre musketerer og Greven af Monte Christo.

Des Asmussen
*Over 100 originaltegninger af den danske tegner og illustrator Des Asmussen kommer i dag under hammeren hos Christie’s Auktioner i New York.

Ronaldinho
*Den brasilianske fodbold-stjerne er vendt tilbage til Paris, hvor han spiller for
Paris Saint-Germain. Ved ankomsten fik han overrakt byens Store Medalje af
borgmester Bertrand Delanoe.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her