Læsetid: 1 min.

FOLK

20. juli 2002


Paul Simon
*Uden Art Garfunkel giver Paul Simon i dag lørdag sin eneste koncert i Danmark i denne omgang. Stedet er Randers. Gudenåen kan vel ikke gøre det ud for »troubled waters?«

Ove Verner Hansen
*Blandt lørdagens runde (i alle betydninger) fødselarer er operasangeren, skuespilleren og forfatteren Ove Verner Hansen. Den folkekære mand fylder 70 år.

Alzheimer
*I Stockholm starter i weekenden en konference om den snigende sygdom, som er opkaldt efter manden, ingen åbenbart kan huske fornavnet på.

Donald Sinclair
*John Cleese’s hoteldirektør i Halløj på badehotellet har et virkeligt forlæg, restauratøren Donald Sinclair. Om ham siger Monty Python-veteranen Michael Palin, at han »drev sit etablissement som et maksimum-sikret fængsel.«

Margrethe og Henrik
*Hendes Majestæt og Prinsen residerer på Graasten Slot, hvor de søndag kan fornøje sig med at se på ringridning på slottets område.

Jarl-Friis Mikkelsen
*Underholdningsmanden Jarl Friis-Mikkelsen står for en af sommerens markante ikke-nyheder. Ifølge sladderbladet Her & Nu har han ikke fået ny bil.

Royal nazist
*Faderen til Sveriges dronning Silvia, Walther Sommerlath, har været medlem af det tidligere tyske Nazistparti, skriver det svenske dagblad Arbejderen. Dokumenter, som avisen er kommet i besiddelse af, viser, at Sommerlath allerede i 1934 blev medlem af Nazistpartiet.

Ny direktør for Parken
*Danmarks nationalstadion Parken skal overraskende have ny direktør. Den nuværende, Flemming Østergaard, skiftes ud med Jørgen Glistrup, der kommer fra en stilling som økonomidirektør i Carlsberg

Bare røve
*Danske unge Naturister holder lejr på Solbakken Naturistcamping ved Kirke Hyllinge fra lørdag og frem til 28. ds.

Jørgen Estrup
*Den radikale toppolitiker, der stod af, cheføkonom og universitetslektor Jørgen Estrup, fylder søndag 60 Østergaard forlader dog ikke Parken fuldstændigt, da han i stedet sætter sig for bordenden i bestyrelseslokalet som formand. Det oplyser Parken fredag.
Den nye direktør kommer fra en stilling som økonomidirektør i Carlsberg.
- Vi har valgt en erfaren erhvervsleder med økonomisk baggrund som koncernens nye administrerende direktør, skriver Parken i meddelelsen om skiftet på direktionsgangen.
Flemming Østergaard fratræder som direktør til oktober.
/ritzau/

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her