Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

12. juli 2002


Michael Sandstød
*195 km – og så lige et par centimeter. Den danske CSC-rytter var uhyre tæt på at tage grusom hævn for punkteringen på gårsdagens holdkørsel i tour’en, men Jan Kirsipuu snød ham.

Charlotte Jakobsen
*Det går skydegodt for Danmark i det store udland. Den 21-årige århusianske
riffelskytte blev i Lahti, Finland, verdensmester i 60 skud, liggende. Den første
individuelle guldmedalje til en kvindelig dansk skytte.

Johnny Andersen
*Han ville også være med, og ved VM for handicappede i Korea snuppede han en guldmedalje, i fririffel, men nøjedes med sølv i luftriffel.

Tom Steels
*Den belgiske supersprinter fra Mapei-holdet, med 12 etapesejre i tour’en bag sig, fik æren af at være den første, der måtte forlade årets udgave. Han stillede klart op i dårlig form og lå nummer næstsidst da han kastede cykelpumpen i
ringen efter 92 km på gårs-dagens etape.

Martin Keown
*Arsenals forsvarsveteran tænker på pensionen. Med en to-årig kontraktforlængelse med de engelske mestre, er han foreløbig sikret til sit 38. år. En af sæsonens opgaver bliver nok at holde målmanden vågen.

Champions League
*En lang række slidte, trætte mænd slæbte sig på banen under fodbold-VM. Det gad ingen se på, så nu bliver antallet af kampe i bl.a. Champions League skåret ned.

Kenneth Carlsen
*Tennisstjernen spiller første kamp, når vi i dag indleder Davis Cup-kampen mod Norge. Han møder Norges 2. single, Stian Boretti. Skulderen, Kenneth, pas på skulderen.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu