Læsetid: 1 min.

Spot på contryens antihelt

25. juli 2002

*The Independent og andre stemmer mener, at Steve Earle – der som andre countrysangere har hang til ballader om anti-helte – er ude i et tvivlsomt ærinde på sin kommende single, »John Walker’s Blues«, om den amerikanske talibandit: »I’m just an American boy raised on MTV, And I’ve seen all those kids in the soda pop ads and none of’em looked like me / So I started lookin’ around for a light out of the dim, and the first thing I heard that made sense was the word of Mohammed – peace be upon him.« Selv fastslår Earle: »hvor end han havnede; han ankom der ikke i et vakuum.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her