Læsetid: 1 min.

Terroristbekæmpelse

2. juli 2002

*TV 2 sender i dag en ny amerikansk spændingsserie som erstatning for 24 timer, der endte med et brag i sidste uge. The Agency handler ganske aktuelt om den hemmelige efterretningstjeneste CIA og deres bestræbelser på at bekæmpe bl.a. terrorisme. I seriens første afsnit, der er instrueret af danske Mikael Salomon og produceret af filminstruktøren Wolfgang Petersen, får CIA nys om et al-Queda-terrorangreb på et civilt mål, og vi følger, hvorledes de finder frem til hvad, der skal angribes, og hvornår. The Agency, i aften kl. 20 på TV 2.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu