Læsetid: 1 min.

Cash møder Cave i 4. omgang

20. august 2002

5. november sendes Johnny Cash’ fjerde samarbejde med produceren Rick Rubin på gaden. På det 15 nummer lange album begiver Cash sig på endnu en tur ned gennem musikhistorien med covers af Beatles, Depeche Mode, Hank Williams, Nine Inch Nails, Eagles, Sting og Simon & Garfunkel. I sidsnævnte tilfælde har herren valgt at kaste sine skygge på »Bridge over troubled Water«. Cash’ egen fuldvoksne stemme suppleres på American IV: The Man Comes Around’ bl.a. af Nick Cave, Don Henley, Billy Preston og Red Hot Chili Peppers-guitaristen John Frusciante.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her