Læsetid: 1 min.

FOLK

19. august 2002


Gert Petersen
*Der bliver både givet og taget på avisernes debatsider, når ’rorgængeren’ er involveret. Medstifteren – og den skarpe kritiker – af SF, fylder 75 i dag. Mon ikke han får et par nye, røde seler?

David Salo
*Den unnge landsholdsspiler i skak fylder 17 år under det kommende Skak OL i Slovenien. Dermed bliver han den yngste dansker nogensinde på holdet. Bent Larsen var 19 da han debuterede ved OL i 1954.

Richard Møller Nielsen
*Det fynske bøgetræ, og tidligere førstetræner for bl.a. det danske fodboldlandshold – der var noget med 1992 – holder fri fra jobsøgningen og fejrer sin 65-års førdselsdag.

Jens Peter Lange
*Formanden for Grønlands nyoprettede Naturfredningsforening Uppik, præsenterer sig og sin forening i Zoologisk Have(!) i eftermiddag. Man formoder, de har natur nok at frede.

Groucho Marx
*Det er i dag 25 år siden det uforlignelige amerikanske geni tav helt stille. »Min far var skrædder. Han tog mål af tøj med samme præcision som Chamberlain tog mål af Hitler i München 1938.«

Bendt Bendtsen
*Føres denne eftermiddag til Trekroner Fortet, for at blive præsenteret for ’ideer til fremtidens digitale forvaltning’. Ideerne er udviklet af 40 ministerielle samarbejdspartnene. Da forhåbentlig ikke en af de hersens eksperter?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her