Læsetid: 1 min.

FOLK

16. august 2002


Peter Madsen
*Marginaler mig her, marginaler mig der. Det går slet
ikke for Brøndbys tidligere målkonge, så mon ikke man skulle sende ham til Tottenham, inden også de mister tålmodigheden.

Niels Ramberg
*Den 50-foldige bordtennismester kunne i går fejre 25 års jubilæum som selvstændig advokat. Seneste bordtennistriumf var en tredjeplads i double ved VM for spillere over 50, men ellers er det de noget tungere golfbolde, jubilaren jonglerer med.

Paolo Bettini
nEfter onsdagens etape i Danmark Rundt blev det for meget for Mapei-rytteren. World Cup-listens nummer to brændte åbenbart ud allerede på førstedagens mange bakkespurter i marsken ved Ribe.

Tim Flowers
*Den tidligere engelske landsholdskeeper erstatter Peter Schmeichel i Manchester City-målet. Flowers signerede torsdag en tremåneders lejekontrakt, og han afløser vor højtråbende eks-landsholdsmålmand, indtil denne vender tilbage fra skadeslisten.

Trevor Francis
*Den engelske fordboldmanager fra Crystal Palace syntes ikke det var morsomt, at hans reservemålmand grinte af holdet, da det tirsdag kom bagud 0-1 mod Bradford. En syngende lussing til målmanden, og en øjeblikkelig tilskuerplads til hr. Francis, der senere skal stille til skideballe i det engelske fodboldforbund.

Claus Michael Møller
*Den ernæringseksperimenterende danske cykelrytter blev torsdag endelig vinder af etapeløbet Portugal Rundt efter hård kamp med holdkammeraten Joan Horrach. Synd, Møller ikke viser sig særlig mange andre steder.

Martin Nielsen
*FC Midtjylland-spilleren lavede selvmål, da hedens stolthed i går højst overraskende tabte UEFA-kvalifikationskampen ude mod makedonske FK Pobeda med 0-2.

Michael Hemmingsen
*OB-anføreren var ikke med, da fynboerne i går mindst lige så uventet tabte UEFA-kvalifikationskampen mod finske Myllokosken Pallo-47 med 0-1. Hemmingsen havde karantæne efter to advarsler i en kamp mod portugiske Boavista – i 1996. Der sidder skam folk, der ikke har andet at lave end at holde øje med den slags.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her