Læsetid: 1 min.

FOLK

13. august 2002

Ulla Tørnæs
*Undervisningsministeren optræder i dag på Knaberscenen, hvor hun går i dialog med vælgerne før offentliggørensen af regerings forslag til ny finanslov. Derefter er det måske slut med dialogen.

Anders Fogh Rasmussen
*Statsministerens besøg i Grønland lakker mod enden. Måske for at forberede sig mentalt på hjemkomsten, besøger han og fruen i dag fåreholdersamfund på den sydlige del af øen.

Cyclosmensajaros
*To Grønne Bude fandt det efterhånden for koldt og vådt at køre breve og pakker rundt i København. De er
nu startet i Mexico City, hvilket nok skulle kunne sætte cigaretforbruget væsentligt ned.

Peter Skov Jensen
*FC Midtjyllands superliga-målmand Peter Skov-Jensen var den eneste store overraskelse i truppen til fodboldlandskampen mod Skotland den 21. august.

Jesper Worre
*Løbsdirektør for cykelløbet Post Danmark Rundt, start fra Ribe i dag, ærgrer sig over manglende tilmelding fra Laurent Jalabert. »Løbet passer ikke til Laurent«, udtaler Jaja’s chef, CSC Tiscali-direktør Bjarne Riis, som vandt løbet i 1995.

George W. Bush
*Den amerikanske præsidentsidder ved bordenden i Waco, Texas, når der afholdes Økonomisk Forum for ledende amerikanske finansfolk. Hvis der ellers er nogen tilbage.

Fidel Castro
*Dagens absolutte fødselar, og så fylder han oven i købet 75. Det er, 44 år efter revolutionen, endnu ikke lykkedes nogen at fylde hans cigar med sprængstof. Til stor fortrydelse for mange.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her