Læsetid: 1 min.

FOLK

12. august 2002


Pia Kjærsgaard
*I dag har partiejersken mulighed for at vise, at hun ikke er trynet af svensk tv. Danmarks Statistik offentliggør »Asylansøgninger og opholdstilladelser 2. kvartal 2002«. Sig noget, Pia. Er det lykkedes dig at skræmme dem væk?

Farums kriminelle
*Byrødderne i Farum kan i dag skåle på, at det er fem år siden, at de enstemmigt vedtog at lade Falck-Securitas døgnpatruljere i byen. Patruljen burde nok have holdt nøjere opsyn med byens rådhus, for så havde Bagmandspolitiet ikke fået dette års sommerferie ødelagt.

Panserbasser
*Ordensmagten er i jubel. Københavns Politiforening fejrer i dag Politiforbundet i Danmark’s 100-års jubilæum med en tur i Tivoli. Plænen udstiller motorcykler og uniformer fra før og nu. Og mon ikke dagen slutter med en gang knippelsuppe?

Inger Marie Bruun-Vierø
*Københavns radikale sundhedsborgmester optræder i dag på et pressemøde i Haandværkerforeningens plejehjem. Hendes emne: ’Hvordan kan det gøres attraktivt at være social- og sundhedsmedarbejder?’ Prøv at hælde mere i lønningsposen, Inger Marie. Det plejer at hjælpe.

Unge
*I dag kan alle aldersgrupper opføre sig ungdommeligt – i bevidstheden om, at den er FN-erklæret ’International dag for ungdommen’.

A. Fogh Rasmussen
*Mens det store oppositionsparti koger i varmen, har regeringslederen lagt sig på is. Han er på officielt besøg i Grønland.

Wilson Kipketer
*Indvandreren, vi godt kan lide, sikrede ’os’ guld ved atletik-EM på 800 m uden at løbe sig ud.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu