Læsetid: 1 min.

FOLK

10. august 2002


Lone Dybkjær
*Den tidligere miljøminister og førstedame, nuværende parlamentariker i Strasbourg, vil i dag foredrage over emnet »EU og borgerne« fra kl. 11.15 til 11.35 på Hotel Nyborg Strand. Hun påhøres af deltagere i en radikal konference.

Cornelis Vreeswijk
*Den hårdt- og kortlevende svenske troubadour genopstår i weekenden på sit danske tilholdssted Christianshavn, hvor også Vor Frelsers Kirke vil bimle hans melodier.

Retro-fans
*De, der finder fryd ved fortiden, kan fornøje sig på Lejre Forsøgscenter i dag og i morgen. Der loves modeshows med oldtidens mode. Skal Egtved-pigen mon gå catwalk?

A. Fogh Rasmussen
*Mens forgængeren splitter sit parti for alle vinde, vil den nuherskende landsfader gerne hilse på sit folk. Han giver pote i dag kl. 12.30 ved Viborgs Golf Hotel. Om Gud vil, udenfor, på Borgvold. Ellers inde i Golf Salonen.

Grinebidere
*Så er der chance for at lade tilbøjeligheden få frit løb. I den københavnske Kanonhal fremfører den belgiske klovneduo Okidok forestillingen Ha Ha Ha fra i morgen og frem til på torsdag. Dog ikke non stop.

Anne Birgitte Lundholt
*Den tidligere konservative industriminister forlod det politiske livs griserier til fordel for en direktørpost i svineslagtningen. Nu giver hun sig selv et lille come back søndag eftermiddag. Hun taler ved De Konservatives offentlige sommermøde på Kongdal Gods, hvor hun ved sin tilstedeværelse kaster glans over Bendt Bendtsen og Brian Mikkelsen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her