Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

23. august 2002


Rasmus Trads
*Den fhv. PFA-direktør – der aldeles ikke er i familie med herværende dagblads chefredaktør med fornavnet David – er for tiden ansvarlig for spillerlicenserne i Horserød Boldklub, der ligger i toppen af serie 6. To spørgsmål melder sig: Har Trads nu styr på papirerne? Og spiller holdet monstro alle sine kampe på hjemmebane?

Rubriksnedkere
*Ebbe Sand scorede det enlige mål, da det danske fodboldlandshold onsdag vandt 1-0 i Skotland. ’Sand i sækkepiben’, skreg B.T’s forside torsdag. Vi ville have givet vores musearm for den rubrik. Man ved, når man er slået. Når egne ord ikke længere slår til. Hvorfor er denne usle redaktion ikke begavet med en lignende opfindsomhed? Vi kan slet ikke holde op med at ærgre os. Det er så sublimt, at vi næsten glemmer at nævne, at danskerne spillede fremragende, og at skotterne var ringe.

Københavnere
*FC København har opnået seks af sine otte point på sidsteøjebliksscoringer. Før lørdagens opgør mod Brøndby IF forventer vi, at FCK’erne allerede i dag går til frisør, og dermed kan koncentrere sig fra kampens start.
Oleg Romantsev
nSpartak Moskva-træneren er indlagt med hjertepro-
blemer efter et opgør med klubbens 18-årige komet Dmitrij Sitjov. Karriere-drømme har fået Sitjov til at bede om at få annulleret sin kontrakt. Den nyhed blev for meget for den hjertesvage træner.

Helmer Petersen
*I dagens i2 tvivler Erik Skyum-Nielsen på Vagn Lundbyes huskefærdighed, når han i romanen Trefoldighedsbarn lader en Skovbakken-stangspringer springe over fem meter i 1942. For at imødegå en litterær fejde iler vi med at oplyse, at oven for afbildede KIF’er vandt DM i ’42 med et hop på 4,02 meter.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her