Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

9. august 2002


Jacob Laursen
*Ekslandsholdsspilleren skal aldeles ikke spille for den græske klub PAOK Saloniki. I går rejste Laursen hjem efter for anden gang at have følt sig snydt og bedraget under forhandlingerne.

Carlsberg
*I Liverpool kan man få noget af verdens bedste øl. Det har ikke forhindret fodboldklubben i at tegne en ny kontrakt med det danske ’øl’-bryggeri. Den gælder for tre år og er den største af økonomisk art i klubbens historie.

Brøndby IF
*Ud over sejren over serie 3-holdet fra Tirana er man også rigtig stolte over regnskabet i den østsjællandske klub. Første halvårs-regnskab viste et underskud på kun 13,8 mio. kr. Sælg nu Madsen, sælg ham.

Dommerproblemer
*En chilensk dommer står til suspendering i 50 kampe. Han gav en spiller et trælår, og viste ham derefter ud. »Det var ikke så slemt. Han filmede, at jeg sparkede ham i testiklerne, og det var ikke tilfældet.«

Ian Marko Fog
*Det er snart vinter, og håndboldspillerne begynder at røre på sig. Således skal den fhv. danske herrelandsholdsanfører flytte fra Spanien til Tyskland, nærmere betegnet den konkurstruede klub, Nordhorn. Go’ tur.

Wilson Kipketer
*Manden, der taler lige så hurtigt, som han løber, stiller i formiddag op i den indledende runde på 800 meteren ved EM i München.

Mike Tyson
*Den sympatiske nævefægter har atter fået ordensmagten på nakken. Nu skal han svare på alle mulige spørgsmål om hvidvask af sorte penge og handel med stoffer.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu