Læsetid: 1 min.

De unge skal i teatret

14. august 2002

Ti københavnske teatre, Hovedstadens Udviklingsråd og Bikubefonden vil lokke ungdommen i teatret. Unge under 25 vil derfor få mulighed for at komme i teatret for 60 kroner, og initiativtagerne forventer, at de unge vil »strømme til«. »De unge går ofte i biffen. Nu kan de komme i teatret for den samme pris,« sagde Betty Nansens Teatrets direktør, Henrik Hartman, optimistisk, da ordningen i går blev offentliggjort. Ordningen, der i første omgang gælder for sæsonen 2002/2003 kaldes ’Reumerts Ungdomspris’, inspireret af scenekunstprisen ‘Årets Reumert’, som Bikubefonden tog initiativ til i 1999. Man skal mindst købe 10 billetter for at få den lave pris.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her