Læsetid: 1 min.

FOLK

26. september 2002


Knud Heinesen
*Fhv. finansminister Knud Heinesen, som sidst i 1970’erne så afgrunden, og af nogen kaldes den bedste statsminister, vi aldrig har haft, fylder i dag 70. Der er reception hos TDC i København 15-17. Heinesen er bestyrelsesformand i TDC.

Fiskere
*134 fiskere står bag en ny auktion i Køge, hvor der fra denne torsdag atter kan handles fisk, efter at Fiskeauktion Sjælland i foråret gik konkurs.

Gerhard Schröder
*Med de voldsomme udmeldinger fra Bush-regeringen i USA må den genvalgte tyske kansler til at overveje, om hans land nu også indgår i ’ondskabens akse.’

Cary Grant
*Den amerikanske film-elegantier hædres nu af det amerikanske postvæsen med et frimærke. Han døde i Davenport, Iowa, i 1986, 82 år.

Amdi Pedersen
*Tvind-guru Mogens Amdi Pedersens kæremål behandles i dag i Vestre Landsret. Der skal tages stilling til, om han fortsat skal være varetægtsfængslet.

Arne Jacobsen
*HKH Kronprinsen åbner i dag i New York udstillingen ’Arne Jacobsen: A centenary Exhibition in Celebration af the 100th Anniversary of the iconic Danish Designer’s Birth.’

Kirsten Jacobsen
*Engang var hun denne avis’ alternative kriminalreporter. Siden flyttede hendes engagement til Ekstra Bladet som skrivende og redigerende. De senere år har hun som forfatter haft en svaghed for ældre erhvervsledere – og de for hende. I dag fylder hun 60, midt i en ny bog om Lars von Trier. Som tiden dog går.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu